Skip to the content

Vi söker offensiv Säljare!

Vi är ett företag i förändring som står inför en spännande tillväxtresa – till vårt team söker vi nu ytterligare offensiva Säljare som vill vara med oss när vi bygger för framtiden.

Om tjänsten

Som Säljare hos oss erbjuds du en omväxlande tjänst med frihet i ett offensivt företag i förändring. I rollen blir ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla våra relationer med såväl befintliga som nya kunder. Du driver och ansvarar för din egen försäljningsprocess - i praktiken innebär detta att du på egen hand ansvarar för att boka, genomföra och följa upp kundbesök. I det administrativa arbetet har du hjälp av innesäljare/kalkylatorer och tekniskt erfarna projektledare, allt för att underlätta för dig vars fokus ska vara att tillbringa tid ute hos våra kunder.

Vi är ett teknikdrivet företag och vårt sortiment består i huvudsak av kundanpassade lösningar. Din anställning kommer därför inledas med en gedigen introduktion där du lär dig om företaget, våra produkter och marknaden.

Din profil

Vi vill att du är en person som drivs av utmaningar och utveckling!

Du kommer att vara en viktig kugge i vårt arbete med att förbättra och förtydliga försäljningsprocesserna på företaget. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö med högt tempo och tydligt affärsfokus, du är strukturerad av naturen och förstår vikten av ordning och reda.

Kvalifikationer

God erfarenhet av uppsökande försäljning och erfarenhet av att på egen hand ansvara för att planera, genomföra och följa upp kundbesök

  • Tidigare försäljningserfarenhet (B2B)
  • Erfarenhet av kund- och resultatansvar
  • God teknisk förståelse
  • God svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • B-Körkort

Villkor

Detta är en heltidstjänst på tillsvidarebasis med start enligt överenskommelse. Du erbjuds fast lön samt tjänstebil. Provanställning tillämpas.

Ansökan

Känner du igen dig? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Välkommen med din ansökan snarast! 
Har du frågor, kontakta Daniel Rakowski på +46 (0)40 619 96 32

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till daniel.rakowski@eltecno.se